Rob Claessens

Uw presentator, dj en volksmuziek kenner!

Presentator

Presentator van het Radioprogramma “Volksmusik mit Schwung” is Rob Claessens.

Dit Programma is sinds mei 1998 te beluisteren bij omroep Venray, de eerste 5 jaar onder de naam:”Als het maar Duits klinkt”.

Rob bezoekt regelmatig festivals en kapellentreffen in binnen en buitenland waar hij heel veel informatie en nieuwe contacten opdoet zodat hij ook de luisteraars op de hoogte kan brengen van het nieuws en activiteiten in de regio en ook soms ver daarbuiten.

Sinds 1996 is Rob vrijwilliger bij “Omroep Venray”. Hij is daar begonnen met het maken van non-stop programma’s. Verder is Rob ook technicus bij het programma “Venrodse Hutspotavond”. Ook werkt Rob mee aan het sportprogramma “Noord Limburg Sport” waarin hij diverse verslagen verzorgt zoals bv de Paardensportevenementen en natuurlijk ook andere sporten. Dit programma is te horen op zondag tussen 14 en 17 uur.

Ook is Rob regelmatig op pad met zijn Drive in Disco, vele feesten en partijen heeft hij met zijn Disco tot een knalfeest laten worden.

Fur die deutsche gaste….

Jede Donderstag und Sonntags von 19 bis 20 uhr gibt es beim Niederlandische radio, Omroep Venray das Programm “ Volksmusik mit Schwung” gemoderierd von Rob Claessens.

In dieses programm gibt es Volkstümliche,blas  und Oberkrainer Musik aus Österreich , der Schweiz , Deutschland , Belgien , Niederlande und Tsjechiën. Jede Wochen  gibt es auch eine platte von Ernst Mosch und “ Der Star des Monats” .

Gibt es Musik von euch für  promotion bei uns? Wir sorgen dann für Airplay in “ Volksmusik mit Schwung” .

 

Leave a Reply